De iTapToo automaat

In Nederland gaan we af van onnodige verpakkingen. Het is dan ook mooi om te zien dat veel mensen hun herbruikbare fles of beker meenemen naar school, het werk of kantoor. Tot nu toe kon deze gevuld worden met water, maar wat als er behoefte is aan nét een beetje meer? Met onze verfrissende smaken op de tap maken wij de cirkel rond op jouw locatie!

De iTapToo automaat op kantoor
Munt-framboos

Klaar voor de toekomst

iTapToo

iTapToo drankautomaat

Ouderwetse automaten

Vrij van suikers en heerlijk gekoeld

Ervaren hoe het is om te tappen? Neem contact met ons op, dan doen we gauw een drankje bij de automaat! 

Blauwe bes drankautomaat

Samen tappen naar een wereld zonder plastic.

Het grootste deel van je leven ben je aan het werk. Het is waardevol om juist daar te zorgen voor een aantrekkelijke, vitale en duurzame leefomgeving. Een plek waar mensen de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen, bij te dragen aan groei en bewuste keuzes te maken. Met iTapToo krijgt iedereen de kans om onbezorgd te genieten en de wereld een stukje mooier te maken. 

Impact maken doen we samen:

Verfrissende suikervrije smaken

De automaat heeft ruimte voor 6 verschillende smaken. Elke smaak uit ons unieke drankenassortiment is onderverdeeld in drie sterktes zodat iedereen de smaak naar eigen wens kan instellen. Wij blijven constant innoveren met nieuwe smaken zodat er altijd wat nieuws te proeven is!

Smaakwater automaat
iTapToo op jouw locatie?

Ook smaakvol tappen bij jou op kantoor, school of op de werkvloer? 

Vul het formulier in om meer informatie over de praktische kant van iTapToo te ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.