Ontdek de verfrissende smaken

…heerlijk gekoeld en licht gezoet met de extracten uit de Steviaplant. Tappen bij iTapToo betekent genieten van verfrissende smaken zoals Vlierbloesem, Gember, Ananas en Munt-Framboos. Alle smaken bevatten maar 3kcal per 100ml en zijn vrij van suikers.

Munt-Framboos-met-achtergrond
Limoen-Citroen-met-achtergrond
Bosbes-met-achtergrond

De smaken van iTapToo nodigen uit tot ontdekking. Houd je van zoet? Probeer dan eens onze Bosbes of Vlierbloesem. Heb je liever iets frissere fruitsmaken dan zit je helemaal goed met Limoen-Citroen en Munt-framboos. Zin in een keer iets anders? Met hun unieke smaakbeleving vullen Gember en Ananas het assortiment perfect aan.

Munt-Framboos-met-achtergrond
Munt-Framboos

Onze Munt-Framboos is het toppunt van verfrissing, de ideale balans tussen het zoetzure van de framboos en het frisse van de groene munt. Met deze smaak kom je goed voor de dag!

Limoen-citroen

Met Limoen-Citroen balanceer je tussen fris en zoet, perfect om je werk- of schooldag mee te beginnen. Een veilige en herkenbare smaak met nét dat beetje extra van iTapToo.

Limoen-Citroen-met-achtergrond
Vlierbloesem-met-achtergrond
Vlierbloesem

Deze smaak klinkt misschien wel érg avontuurlijk maar het is een van de favoriete smaken uit het assortiment! De Vlierbloesem is heerlijk fleurig en zacht in de mond, een echte aanrader voor iedereen.

Gember

Onze Gember is er een voor de echte liefhebbers. De één kan er niet vanaf blijven en de ánder slaat hem toch liever over. Deze smaak heeft karakter, smaakt zoet maar ook lekker fris.

Gember-met-achtergrond
Bosbes-met-achtergrond
Bosbes

Met onze Bosbes heb je alles-in-een. De smaak is lichtzoet, heeft een subtiel zuurtje en is bijna niet te vergelijken met andere frisdranken. Met een tap van deze smaak ga je bijna twijfelen of er niet werkelijk bosbessen in je fles terecht zijn gekomen!

Ananas

Dit is er een die je verwachtingen overtreft. Heerlijk friszoet met een tropische twist. Ideaal voor op warme zomerdagen, of heerlijk voor als je snakt naar wat meer zomergevoel op de koudere dagen.

Ananas-met-achtergrond
IJSthee-Perzik

De nieuwste aanwinst in het assortiment van iTapToo! Deze heerlijke smaak is niet te onderscheiden van de bekende merken, behalve dat die van ons vrij is van suikers en slechte zoetstoffen. Een absolute must-try.

Vrij van suikers en heerlijk gekoeld

Een getapt drankje van iTapToo is vrij van suikers en is heerlijk gekoeld. Elke smaak uit ons drankenassortiment is onderverdeeld in drie sterktes en er is natuurlijk gekoeld water beschikbaar. Zo is er voor íeder wat wils.
De iTapToo automaat leent zich perfect voor school- en werkomgevingen. Iedereen met een herbruikbare fles, mok of beker kan bij ons tappen!

Right Small
Munt-framboos
Druppels-11
Vragen over iTapToo?

Vul het volgend formulier in om meer informatie over de
praktische kant van iTapToo te ontvangen. We nemen zo snel
mogelijk contact met je op.

Waar?
Sluitappel 73, 5491 TS

Sint Oedenrode

Even bellen? 
041 328 97 08

Mailen via:
contact@itaptoo.nl

iTapToo op jouw locatie?