Volwaardige dranken
zonder verpakking

Tappen bij iTapToo betekent genieten van verfrissende smaken zoals Vlierbloesem, Ananas en Munt-Framboos. Al onze dranken bevatten maar 3kcal per 100ml, zijn suikervrij en bevatten geen kunstmatige zoetstoffen dus tappen mag de hele dag!

Frisdrank ijsthee perzik smaak
IJSthee-Perzik

Eindelijk is jouw favoriete frisdrank er zonder suikers en nare zoetstoffen. Dankzij de perzik heeft deze ijsthee een zachte en zoete smaak. Deze vertrouwde frisdrank is voor iedereen die graag ijsthee drinkt een must-try!

Ananas
Sluit je ogen en laat je meevoeren op tropische vakantie. Deze heerlijke drank heeft een friszoete smaak. Of de zon nou schijnt of niet, ananas zorgt voor een zomergevoel op elk moment van de dag.
Frisdrank ananas smaak
Frisdrank munt-framboos smaak
Munt-Framboos

Ben jij opzoek naar een verrassend drankje? Dan is dit de smaak voor jou! Er ontstaat een perfect balans dankzij de zoetzure smaak van framboos en de frisse smaak van munt. Bizar? Ja, bizar lekker!

Limoen-citroen

Ben jij een liefhebber van wat zuurdere tonen in een heerlijk zoet drankje? Tap dan zeker onze Limoen-Citroen. De bekende klassieke smaak die je kent, maar met een verrassende twist.

frisdrank limoen citroen
frisdrank vlierbloesem smaak
Vlierbloesem

Deze rijke smaak is voor alle avonturiers die houden van het ontdekken van nieuwe dingen. Dit heerlijke drankje is zoet met een bloemige smaak. Als je deze eenmaal hebt geprobeerd, blijf jij zeker terugkomen voor meer.

Gember

Als jij geen genoeg kan krijgen van gember dan is deze smaak zeker voor jou. De gember zorgt voor pittige tonen in deze nog steeds zoete drank. Deze Indische smaak is heerlijk en verfrissend voor in jouw fles of glas.

Smaakwater gember smaak
Frisdrank bosbes smaak
Bosbes

Houd jij van bosvruchten? Dan moet je deze drank zeker proberen! Met een tap van deze heerlijke zoete smaak proeft het alsof de bosbessen echt in jouw fles of glas zitten, een fruitige wake-up call voor jouw smaakpapillen.

Herbruikbare fles met smaakwater drankautomaat

De smaken van iTapToo nodigen uit tot ontdekking. Houd je van zoet? Probeer dan eens onze Bosbes of Vlierbloesem. Heb je liever iets frissere fruitsmaken dan zit je helemaal goed met Limoen-Citroen en Munt-framboos. Zin in een keer iets anders? Met hun unieke smaakbeleving vullen Gember en Ananas het assortiment perfect aan.

Vrij van suikers en heerlijk gekoeld

De dranken van iTapToo zijn vrij van suikers en heerlijk gekoeld. Elke smaak uit ons assortiment is onderverdeeld in drie sterktes en er is natuurlijk gekoeld water beschikbaar. Zo is er voor íeder wat wils. Het refillpoint leent zich perfect voor school- en werkomgevingen. Iedereen met een herbruikbare fles, mok of beker kan komen tappen!

iTapToo drankautomaat
Frambozen drink
Druppels-11
Vragen over iTapToo?

Vul het volgend formulier in om meer informatie over de
praktische kant van iTapToo te ontvangen. We nemen zo snel
mogelijk contact met je op.

Adres
Sluitappel 73, 5491 TS

Sint Oedenrode

Even bellen? 
041 328 97 08

Mailen via:
contact@itaptoo.nl

iTapToo op jouw locatie?