Dé iTapToo x Flaske fles

Verkrijgbaar in twee kleuren met een prettig formaat zodat je aan iedereen kan laten zien dat je klaar bent met wegwerpplastic.

itaptoo-fless-allebei
Blueberries.H03.2k

Klaar met wegwerpplastic

Met onze herbruikbare waterfles hoef je nooit meer plastic flesjes te kopen en help je de planeet te redden. De fles is gemaakt van duurzaam BPA-vrij, dubbelwandig roestvrijstaal en wordt geleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Deze waterfles is ook nog eens volledig lekvrij.


De FLASKE x iTapToo waterfles is verkrijgbaar in zwart en wit en is de perfecte aanvulling op elke outfit. Stop hem in je werktas, neem hem mee naar de sportschool, naar yogales, op school of geef hem cadeau. Deze fles is 100% lekvrij en condensvrij. De fles past perfect in de iTapToo automaat en houdt je drankje 24 uur koud en 12 uur warm.

waarom de iTapToo flaske fles?

Blueberries.H03.2k
itaptoo-fless-allebei
Druppels-13
Verfrissende suikervrije smaken

Een getapt drankje van iTapToo is vrij van suikers en blijft heerlijk gekoeld wanneer je gebruik maakt van de iTapToo x Flaske fles. Elke smaak uit ons drankenassortiment is onderverdeeld in drie sterktes. Zo is er voor íeder wat wils. De iTapToo automaat leent zicht perfect voor school- en werkomgevingen. Iedereen met een eigen beker, mok of fles kan bij ons tappen!

Afbeelding-fruit-fles
Druppels-13
iTapToo op jouw locatie?

Vul het volgend formulier in om meer informatie over de
praktische kant van iTapToo te ontvangen. We nemen zo snel
mogelijk contact met je op.