Dé iTapToo automaat

iTapToo biedt een automaat aan waarbij je je herbruikbare fles vult met een verfrissend alternatief op reguliere frisdrank.

Right Small
Munt-framboos

Samen tappen naar een
wereld zonder plastic..

iTapToo biedt een automaat aan waarbij je je herbruikbare fles vult met een verfrissend alternatief op reguliere frisdrank. De automaat is dankzij een automatisch spoelsysteem gemakkelijk in onderhoud. Een getapt drankje bevat niet meer dan 5 kcal en is heerlijk gekoeld. Bovendien is elke smaak uit ons drankenassortiment onderverdeeld in drie sterktes, zo is er voor íeder wat wils. De iTapToo automaat leent zich perfect voor school- en werkomgevingen. Iedereen met een herbruikbare fles, mok of beker kan bij ons tappen!

Vrij van suikers en heerlijk gekoeld

De automaat van iTapToo maakt gebruik van een postmix. De dranken bevatten géén suikers (we maken gebruik van extracten uit de steviaplant), zijn op basis van natuurlijke aroma’s en zijn ook nog eens heerlijk verfrissend. Ook bevat de drank maar 2 kcal per 100ml en sluiten alle smaken aan bij de gouden schaal van schoolkantines.

Waarom iTapToo

iTapToo automaat

Right Small

Andere automaten

Verfrissende suikervrije smaken

De automaat heeft ruimte voor 6 verschillende smaken. Elke smaak uit ons unieke drankenassortiment is onderverdeeld in drie sterktes zodat iedere consument de smaak naar eigen wens kan instellen. Wij blijven constant innoveren met nieuwe smaken voor in de automaat zodat er altijd wat nieuws te proeven is!

iTapToo op jouw locatie?

Vul het volgend formulier in om meer informatie over de
praktische kant van iTapToo te ontvangen. We nemen zo snel
mogelijk contact met je op.