iTapToo begeleidt impactmakers; stagevacature vrij

iTapToo is een geaccrediteerd leerbedrijf voor de opleidingen Mediavormgever en Allround mediamaker en gaat daarmee een nieuwe generatie impactmakers begeleiden. Er zijn doorlopend stageplekken voor de opleidingen Mediavormgever en Allround mediamaker beschikbaar. Daarmee is er meteen goed nieuws voor mbo-studenten die houden van een creatieve uitdaging; er is vanaf augustus een stagevacature vrij voor een stagiair om samen met het team toffe projecten op te pakken. 

 

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid, ben jij proactief en werk je graag aan opvallende creaties? Of ken jij iemand die helemaal binnen ons vooruitstrevende team past? Bekijk dan zeker onze mbo stagevacature op stagemarkt.nl: https://lnkd.in/ewgYpY-f

 

Kijk voor een overzicht van al onze vacatures op deze pagina.