frisdrankautomaat kopen
Een drankautomaat kopen: de belangrijkste voordelen

datum

Een drankautomaat kopen kan voor veel bedrijven en organisaties voordelen met zich meebrengen. In deze blog bespreken we de belangrijkste voordelen van het kopen van een frisdrankautomaat.

Gemak voor klanten en medewerkers

Een frisdrankautomaat biedt gemak aan klanten en medewerkers. Ze hoeven niet meer naar de winkel te lopen om hun favoriete frisdrank te halen, maar kunnen deze gewoon bij een automaat halen. Dit bespaart tijd en moeite en kan de klanttevredenheid op jouw locatie verhogen.

Extra inkomsten

Een drankautomaat kan ook extra inkomsten genereren. Klanten betalen immers voor de frisdrank die ze uit de automaat halen. Afhankelijk van de locatie en de vraag naar frisdrank, kan dit een aanzienlijk bedrag aan extra inkomsten opleveren.

Breed assortiment aan dranken

Wil je een frisdrankautomaat kopen dan biedt dat vaak een breed assortiment aan frisdranken. Dit betekent dat klanten en medewerkers een ruime keuze hebben en altijd hun favoriete drankje kunnen vinden. Of je medewerkers nu van zoet, zuur of heel subtiel houden, er is altijd iets wat bij hun wensen past. 

Besparing op kosten

Het aanschaffen van een frisdrankautomaat kan op de lange termijn kosten besparen. Doordat klanten en medewerkers hun frisdrank uit de automaat halen, hoeven er minder tot geen flessen en blikjes te worden ingekocht. Dit kan leiden tot een besparing op de inkoopkosten, statiegeld en op de kosten voor afvalverwerking.

Milieuvriendelijkheid

Een drankautomaat kan ook milieuvriendelijkheid bevorderen. Doordat er minder tot geen flessen en blikjes worden gebruikt, wordt er minder afval geproduceerd. Bovendien zijn veel moderne frisdrankautomaten energiezuinig. Met name verpakkingsvrije drankautomaten hebben een grote positieve impact op het milieu en de duurzame cijfers van je organisatie. 

Al met al zijn er dus genoeg redenen om een frisdrankautomaat te kopen. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote school beheert, een frisdrankautomaat kan gemak, extra inkomsten en vooral een duurzame impact opleveren.

ook interessant: