iTapToo in Brabantse Circulaire Innovatie Top 20

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. Daarom organiseren VNO-NCW Brabant Zeeland, Provincie Noord-Brabant, Havenbedrijf Moerdijk, BOM en ABN-AMRO de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20.

 

iTapToo staat in de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20! Op 8 februari 2022 vanaf 16:00 uur pitchen de 20 beste Brabantse inzendingen in een live-uitzending en iTapToo is er bij. De Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 is dé circulaire challenge van Brabant voor pioniers, bedrijven en instellingen die met spraakmakende innovaties de Nederlandse economie stap voor stap circulair maken. Het artikel van iTapToo op de website van Brabant Onderneemt Circulair vind je hier.